2013-05-03 14:49:39• hírek • Póti Orsolya

Bianco Milano - Fagylaltozó, mely édes pillanatokat ígér

Olykor mindenkinek szüksége van egy kis szünetre: egy sétára, egy találkára a barátokkal, vagy egy kellemesen eltöltött családi délutánra - mindezek segítenek abban, hogy kizökkenj a szürke hétköznapokból és a kitisztuljanak a gondolataid.

Közben azt érezzük, hogy szívesen tennénk valami mást, kipróbálnánk valami újat, vagy elutaznánk valahová messze: bármilyen hihetetlennek is tűnik, hamarosan valóságossá tehetjük ezeket a pillanatokat.

Egy hely, ahol a mindennapi gondok a bejárat mögött maradnak, egy hely, ahová, ha megérkezünk úgy érezzük végre itt a megérdemelt vakáció, egy hely, ahol a szeretteinkkel eltöltött pillanatok kellemes emlékek maradnak, és egy hely, ahol a boldogságot kis falatokkal évezheted: ez a Bianco Milano fagylaltozó, az első igazi olasz fagyizó Bukarestben, amely május 11-én Szatmárnémetiben is megnyitja kapuit.

A gelato egy különleges hűtött desszert, amely bármikor fogyasztható életkortól függetlenül. Az egyik legismertebb és legkiválóbb minőségű itáliai termék valódi, friss gyümölcsből, szárított magvakból, párlatokból és más természetes anyagokból készül tejszín, tej és cukor hozzáadásával.

A fagylaltok olasz alapanyagokból, olasz kézműves recept szerint, az olasz mesterek fortélyait ellesve készülnek - aromája magától alakul ki, hiszen nincs szükség aromatizáló anyagok vagy egyéb adalékok hozzáadására. A kínálatban számtalan remek ízt fedezhetünk fel és a hagyományokhoz való ragaszkodásnak köszönhetően a gyümölcsök minden zamata érződik a gombócokon.

A Bianco Milano megnyitója alkalmából május 11-én, szombaton 10 órától számtalan meglepetéssel készülnek a szatmáriaknak - kicsiknek és nagyoknak egyaránt - a Szabadság téren (P-ta Libertatii). Meglepetések, vetélkedők, vidámság és sok-sok adag finom fagylalt várja az érdeklődőket. Egy olasz fagylaltkészítő mester mellett eljön a Zurli (kobold) csapat is, amely vidám percekkel várja barátait, elsősorban a gyerekeket. Itt lesz a kobold kislány, a műsorvezető Mirela Retegan, a Jóságos tündér, a Tura Vura és Zdraganel és Clopotel is.

10.00 és 18.00 óra között a gyerekek által közkedvelt szereplők játékokkal és színdarabokkal kedveskednek, vetélkedőket szerveznek a kicsiknek és a szülőkkel is beszélgetnek.

Mosoly, életerő, finom ízek és vidámság, mindez megtalálható lesz egy helyen május 11-én, szombaton, a Szabadság téren, a Bianco Milano fagyalaltozó megnyitóján.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: